JENIS UPT FALSE POSITIF

Ada tak yang test pakai UPT kecik naik line, test pakai UPT lebar terus tak ada line. UPT ni selang sehari. Tadi test guna 6mm terus x de line. Hmmm

JENIS UPT FALSE POSITIF
4 Balas

Hi puan, diharap bersabar. Mungkin UPT yang puan gunakan berbeza sensitiviti. Cuba guna jenama Clear Blue. Puan dicadangkan mengambil semula ujian UPT selepas sebulan lewat period. Jika result +ve tahniah, puan boleh ke klinik untuk pengesahan kehamilan.

kalau line tu naik terus lepas berapa second celup urine that's mean positif In Shaa Allah. tapi kalau kita tengok lepas dah belas2 minit or lepas dah basuh dengan air tu false line or evap line

lewt piot bpe ari dh?test upt len sis..or sis bli clear blue yg tu sng detct

3y ago

Possible tak kalau hormon kacau jadikan UPT ni ada line. Confused kejap ada kejap x de

yg bsar tu lmbat detect kot.. cuba tggu smggu lg ke test balik