App ni bagus @ tak? Boleh percaya?

Assalamualaikum... Saya guna app ni ada jantung baby, saya cek upt negatif?

App ni bagus @ tak? Boleh percaya?
6 Balas

Masa saya 15w kemain susah nurse guna doppler nak detect heartbeat anak. Benda bukan boleh senang2 dengar. Ini kan lagi kita yg takde langsung basic medical. Upt negative means tak pregnant. Cuba tunggu kot period delay 1-2 bulan. Kalau tak masih tak period, pergilah jumpa dr.

semua apps yg kata boleh cek jantung bby sendiri tolong jgn percaya. even doppler tu pon kalau x reti guna boleh salah. upt negative makna nya x pregnant. kalau kata pregnant pon, bwh dri 8w pon ade org x dgr lgi heartbeat.

2y ago

mmg penah ada kes pon sblm ni. dok ingt bby heartbeat. tpi sbnr nye bukan. bunyi heartbeat mak, anak nye kt dlm tu dh nyawa2 ikan. sbb tu selalu nurse pesan monitor bby kicking. selalu start 15w above dh rasa bby kicking. sye bru 25w nurse dh pesan cube kire sendiri. bpe lame mase bby amek dh ckup kan 10kick. lgi 1, guna doppler 23w above bru boleh dgr heartbeat. bwh dri 23w mmg susah nk dgr.

Waalaikumsalam. Kalau sah tak hamil susah nak percaya boleh monitor denyutan tu. Saya tak pernah guna apps tersebut

Ni apps apa? And bole tau knp sis guna utk cek jantung?

ᴀᴘᴘʟɪᴋᴀsɪ ɴɪ ᴀᴘᴀ ɴᴀᴍᴀ sɪs?

2y ago

penjejak kehamilan dan bersalin

name apps ?