upt shoppee upt farmasi

hai mamy nak tanya sape ada pengalaman guna upt shoppee boleh percaya ke pada mulenye 4hari sebelum period sy saja guna upt yg shoppee punya nmpk mcm samar2 harini saya try guna farmasi punya satu line#ingintahu #pleasehelp

upt shoppee upt farmasi
10 Balas

Upt hijau tu sama dengan saya sis. Beli shopee juga. Line kabur gitu pun sama saya dapat masa belum lewat period. Saya check awal 2 hari sebelum tarikh patut period dapat line kabur sangat. Lepastu check selang 3 hari dah makin jelas. 😊 sis boleh try check lagi 3 hari. Semoga makin jelas juga 😊

cuba dalam seminggu lagi sis, sebab kalau tak terang sangat tu HCG tak tinggi, pengalaman saya delay period, dan ada tanda tanda kehamilan bila check Alhamdulillah sekarang nak masuk 6weeks. semoga ada berita baik untuk sis juga 🥰🥰🥰🥰

2y ago

inshaallah aaminn🤲

try lepas 3 hari lewat period sis. saya dulu guna opk shopee untuk detect pregnancy. lepastu guna upt shopee then guna digital semua naik positif. rasanya awk test terlalu awal atau pun chemical pregnancy

try lagi 2 minggu sis.. sye pun guna shopee punya juga.. alhamdulillah memang positive.. tapi utk kepastian sis try lagi 2 minggu. bagi dua2 line pekat

Sy guna yg kedai rm 2. Samar2 jugak.. 3 hari lepas tu beli kedai bawah umah rm 5.50. Jelas double line. Gigih Beli digital jugak, naik 2-3 week pregnant.

klo nak results betul² comel , try lhh check after 1 week delay period.. confirm klo positive dia akan pekat tak kira upt mahal atau murah..

saya pun guna upt dari shopee. 7hari delay period, cek samar2. tggu lagi seminggu, cek balik dah pekat.

sy pun guna upt shopee punya. seminggu period delay. alhamdulillah skrg dh 6 mggu..

sya pun beli shopee punya, naik garis samar, Alhamdulillah skrg dh 20 weeks 🥰

dua² sye nmpk 1 line. boleh try cek lagi 2 weeks.