Air kelapa

boleh minum air kelapa tak bile kandungan nk masuk 8 bulan ?

22 Balas

sy minum da air kelapq bole ckp sy amal kn dn ubat vitamin tu memang sy da stop sbb orang tua2 ckp 7 bulan kene berhenti makan vitamin nti anak besar kang sy stop vitamin 8 bulan dan minum kelapa hmm degil sangat anak keluar besar 4kg wkwkw jawab ny bedah lerr vitamin ni membantu anak besar dengan sempurna tp klw telalu besar bedah je solusion ny😁🤭🤭

bagi saya dah masuk 7 bln boleh dah nak minum elok sangat .. tmbh ² 9 bln.. bersih kulit anak kuning anak PON tak kuat.. minum janganlah tiap² hari .. seminggu 2 x oklah sbb nnti ubat² vatamin habis nya cuci..kata orang tua² la

Sy mula2 pregnant smpai 6 bln minum air kelapa , bila check berat naik mendadak . Sbulan naik 3-4kg . Last2 sy berhenti minum , bru berat okeyy . Sekarang 7 bln , tk brani minum sbb doktor ckap ank besar bnding dengan size sy

blh je minum.. tp x yah cmpur ais ke, cmpur gula ke.. mnum yg ori pya je.. amalkn mnum stiap hari.. InsyaAllah kulit bby bersih msa lahir nnt

Boleh je. Saya minum dari awal kehamilan. Ikutkan fakta nutrisi, air kelapa muda tanpa gula boleh membantu HB kita.

boleh sis. ipar saya minum air kelapa dari kandungan 7 bulan smpai beranak.. alhamdulillah anak dia x kena kuning..

boleh, sampai nak beranak pun ble minum air kelapa muda, bagus utk bersih dan cantikkan kulit baby..

saya minum air kelapa dari awal kehamilan smpai skrg, 22 minggu.. minum berpada2..

boleh sis...elok minum air kelapa...nanti kulit baby bersih je nanti bila lahir🥰

sy ank stat gerak sy nk stat minum air kelapa..jnj tnp gula tanpa ais