pusingkan bayi

boleh kongsi tips utk bg baby pusing ke bwh? da masuk 3rd trimester da ni, baby sronok baring melintang

2 Balas

Masa 29w baby saya pun melintang. Apa yg saya buat is: - banyak berjalan atleast 30mins/day - butterfly pose - borak dgn baby suruh pusing Dari 31wks kepala baby dh kt bawah.

kerap pujuk & sujud lama sikit. atau buat yoga "child pose". sebelum 36w masih boleh pusing & doc akan suggest ECV jika perlu.