vaksin

Boleh ke Vaksin tambahan diambil Dua minggu sebelum ambil Vaksin rutin?

3 Balas

Tq korang...dah setel...depends pada jenis Vaksin rupeye ..pergi kk...Dan know decide blh bagi...kuman mati dgn kuman hidup

Saya pernah tanya soalan ni kepada klinik vaksin tambahan. Memang kena jarakkan sekurang2nya 2 minggu. Untuk lebih kepastian, awak boleh call klinik tempat awak nak ambil vaksin tambahan tu.

Tak tau pula klu before.. Sya pla bawa baby suntik pneumococcal after 2weeks suntikan bulanan...