Saya Pregnant 13week

Boleh ke saya makan Maggi ramen Korea yg pedas tu. Saya teringin sgt

10 Balas

Ikutkan tak bagus mkan megi ke fast food ke..tapi nak buat mcm mana tekak teringin kan mkn berpada2 lah..kadang2 awal pregy ni mcm2 tekak ni nak mkn mknanan yg tak baper nak berkhasiat..😅

saya makan sbb haritu teringin sgt. makan masa 8weeks mcmtu. skrg dah masuk 12weeks. alhamdulillah sihat je baby. tp tulah, lepastu cirit birit 😭

4y ago

Sy pedih Ulu hati. Menggelupur malam tu. Sesak nafas.

Saya byk kali buat skg... tp sy kurangkn kepedasan tu.. tkdela letak oerencah tu semua.. sy letak stgh je.. hehe

Boleh sis, makan sis. Buat hilang rasa teringin. Kalau perut tak tahan sampai cirit birit, better jangan 🤗

Xblh bhaya utk baby..dktor pon x mngalakkan sngt

sye mkn je.. tpi dlm kuantiti yg sedikit..

Mkn la sis..tp berpada² sbb pedas kn

Sibuk nk tmye kt sini...byk lg bnde pnting

4y ago

Tak paham org yg biadap ni. Jawab je la elok2. Taknak jawab sudah. Ni nak biadap. Tgh mengandung ni tak elok nak marah2. Apa yg susah hati sgt tu org tanya pasal maggie? 🙄

Mkn sekadar hilangkn kempunan

Makan je apa nak makan