minyak kapak

Boleh ke sapu minyak kapak atau minyak angin kat perut ? Perut hari nih problem la sakit perut . Tak tahan sapu minyak kapak . Ada kesan apa2 tak pada kandungan .

12 Balas

Biasa la sakit perut waktu pregnant.. dgn angin nya, dgn lambat hadam nya.. sy tahan je dr awal pregnant smpai skrg tk pernah sapu minyak angin kt bahagian perut.. paling teruk mase awal trimester.. sanggup muntah 3 4 kali sbb nk clear kan perut.. lps muntah, makan.. terpaksa la, nk buat mcm mna lg 😅