Kasut Tinggi Semasa Hamil

Boleh ke pakai kasut tinggi semasa hamil.Cth: kasut kerja

13 Balas

High heel tak ada masalah pun kalau nak pakai diawal kehamilan namun sebaiknya elakkan sebab takut tetiba pitam ke pening ke kalau dah pakai high heel tergolek ke apa ke kan susah.. Lagi satu nanti sakit tumit.. Pakai flat shoe.. Lebih selamat dan selesa.

Skrg x rasa kesan dye. Ble da tua baru taw sakit pinggang cmne. Dgn nk balance berat lg. Buat ape nk bahayakan dri adehhh.

Lepas tau pregnt husband lgsg tak izinkn.. trus belikn wife dia flat shoes 🤣

Muscles imbalance. Unless you do some exercise to relax those muscles.

Xselesa sis pakai high heels time pregnant. Sebaiknya flat shoes je

tak recommend, takut body weight imbalance nnti jatuh susah 😂

Better pakai flat shoes je sis. Untuk kebaikan sis jugak.

x digalakkan..better pakai flat shoes..wedges pun bahaya

Flat shoes...selesa,selamat dan elok utk postur badan

Elakkan la dulu jer sis untuk keselamatan.