Nak tanya tips

Anak sya 1 tahun 5 bulan dah tapi smpai skrg dia tak nak pakai kasut...klaw bgi pakai kasut ja terus nangis mcm kena pukul..pergi mna2 dia nak jalan tapi tknak pakai kasut...ada tips tak mcm mna nk bgi dia pakai kasut #SeriusTanya

3 Balas

Saya rasa kena carikan anak kasut yang tapak nipis tu, pastu tak panas, sebab anak saya bila pakai kasut, masuk kereta je dia suruh bukak. Bila bukak kasut berpeluh kaki dia, kesian betul. Haha. Anak kita sebaya. Tapi saya baca memang kena bagi diorang kasut yang ringan & nipis.

4w ago

Sya tak pandai sgt bab pilih kasut...ada nama jenis kasut tu tak

Kena cari kasut atau selipar yang tapaknya comfy, selesa, tak nipis dan tak berat. Dalam Aeon ada banyak. Murah2.

cari tapak lembut. jenis open air. then jenis ada penahan di blkg.

4w ago

mcm selipar yg ad tali blkg ke