Kasut Mengandung

Hi mummies. Ada tak suggestion kasut yg selesa pakai & tak sakit tumit time mengandung? Thank you.

21 Balas

Sy pkai flat sandle je brand Birkenstock..slese sgt.. Smpaikan keluar ke mall wearing dress pn still pkai Birkenstock 😆 kesah?? Memg nampak pelik tp janji selesa & safety

kalau untuk kasut saya suggest meedi feet. sesuai untuk pregnant. sbb tapak dia lembut sangat. harga takkla puluh2. tp, boleh pakai lama sebab kita pun jenis banyak berjalan ..

Saya pakai Crocs je. Selesa, tapi saya beli size besor sebab kaki edema masa pregnant dulu. Bila pantang boleh sarung stokin pakai crocs sebab size dah memang besor hehehe

Bata comfit. Atau sport shoes. Sekrang sya pakai sport shoes je. Possibility nak jatuh atau tersadung tu kurang dri pakai sandal

Saya pakai crocs je sis..g keje ke jejalan pakai crocs je..selesa & rse selamat sebab tapak dia x licin

Bfore ni sy mmg suka sgt pakai wedges/heels. Skrg ni da preggy yg selesanya sliper flat jgk 😂

Sy ad skechers memory foam size 6 utk di letgo, klau berminat contact 0195084090 😁

Sy pakai selipar jepun saja. 😁 Kalau nak jalan jauh/lama pakai kasut sketchers.

Skechers sis.. Klu promosi online boleh dapat murah. Sy dah ada 2-3 pasang. Tahan lama jgk.

Flat sandal pun dah ok sis.. jgn pakai tumit pulak time preggy.. bhya..