Pilihan Tempat Bersalin

boleh ke misal kata saya tinggal di Bangi, memilih untuk beranak di Hospital Putrajaya? atau kita perlu bersalin di hospital yang paling dekat? kalau diikutkan memang hospital Serdang lebih dekat. cuma bertanya untuk kepastian.

3 Balas

Kalau hospital Putrajaya boleh je walk-in. Booking tu kalau nak package yg 1st class. Dlm beberapa ribu juga kos package 1st class tu. Kalau yg walk in biasa, make sure bawa rm800 deposit. Harga deposit sama untuk dua2 hospital Putrajaya dan hospital serdang

4y ago

thank you ! its a good information