Pilihan Tempat Bersalin

boleh ke misal kata saya tinggal di Bangi, memilih untuk beranak di Hospital Putrajaya? atau kita perlu bersalin di hospital yang paling dekat? kalau diikutkan memang hospital Serdang lebih dekat. cuma bertanya untuk kepastian.

3 Balas

saya rasa boleh. tapi hospital kerajaan takde booking. semua walk in. jika Pn nak bersalin di Putrajaya, pada waktu akhir kehamilan, elok Pn tinggal di area situ untuk memudahkan perjalanan je hospital. saya takut, jika Pn dah sakit bersalin dan nak ke hospital putrajaya memakan masa yg lama, saya risau ada kompilasi dan ini boleh membahayakan Pn dan baby.