Milo

Hi boleh ke minum air milo dah 11 minggu ada apa2 efek tak ?

5 Balas

Sy dari awal pregnant smpai 3rd trimesters hari2 minum milo 😂 tp 1 gelas je sehari.. milo O je tanpa gula@susu.. Alhamdulillah hb semua ok.. kencing manis pun takde.. tp depends pd org jugak.. mcam sy seharian minum air kosong cuma 1 gelas je air milo sehari dh tanya nurse kk and dy kata boleh je 😅

Boleh sis. Sy 11 minggu juga. Baru semalam sy minum milo ais 😂 nikmat betul. Padahal klu tak mengandung, sy tak suka minum milo pon. Semalam sebab teringin terus minum. Tp tak boleh amalkan selalu nanti sembelit. Seksa betul klu waktu mengandung kena sembelit.

5y ago

huhu☺️ semoga happy selalu mummy to be 🥰

Boleh tapi tak elok kerap minum. Kalau sekai sekala boleh. Tak pun sis cuba gantikan dengan susu coklat. Susu brand Susu Rizqi pun sedap rasa coklatnya.

5y ago

alright sis😊

Boleh sis. Tapi kalau ada masalah hb low better jangan minum.

5y ago

Yeke milo bleh buat hb low? Cam pelik je

Better minum susu utk prggy sis

5y ago

tapi takdela minum hari2 milo tuu😅