menyusuii

Assalamualaikum.. mums smua ada efek ndak baik ka kalau minum milo saat menyusuii ?? Sbb anak saya barusan ndak berak dlam shari ni risau jgak.. sbb anak sya berak tiap harii tiba" ndak prnahh berak dlm sharii.. takut pulak ada efek sbb saya slalu minum milo..

6 Balas

Sis try jgn minum milo, try minum susu masa mnyusukan.. Mungkin ada effect kat baby sbb milo kn buat kita susah nak berak, tahi keras.. Good luck sis💕

4y ago

Iyaa sis InshaAllah sy buat macm tuu.. risau gk nii baby 2 atau 3 hari baru berakk.. Alhamdulillah kmrin dlu berak suda dia, punya la bnyak smpai penuh pampers dia 😂..

Kt mna dh sy terbca milo ni blh bnykkn ssu bdn.sy mnum milo ok je sis...ank sis lhir bila..ank sy 14/3/20 kot tsma😍

4y ago

Iyaaa kaa sis... sy nii mau d katakan stiap hari minum milo.. ndk tau laa sejak dri mngndung lagi kuat betul minum milo.. anak sy lahir 20/02/20 sis.. hehehe 😁😁

Hari2 sy minum milo, okey juga Saya bf lagi.sbb baby tak mahu susu formula jadi biar lah bf.

4y ago

Alhamdulillah, kita sebagai mak2 ni mesti risau kan anak2.

Normal baby xberak 1, 2 hari.. Lagi2 kalau fully breastfeeding

Normal kalau baby Tak berak 1-12hari

4y ago

🤣🤣 yakaa siss

Bby brpa bulan sdh sis ?

4y ago

1 bulan lebihh sis...