Hai nak tanya

Boleh ke makan ramen atau maggie goreng pedas tu? Saya baru 7w tapi teringin sangat😭

6 Balas

Saya cuma nak share trauma saya. Sbb taknak jadi dekat org lain. Walaupun org kata badan lain2, saya tak kisah. Saya nak semua mommy alert, jgn jadi mcm saya. Pregnant 12w keguguran sbb makan ramen. Tumpah darah yg sangat banyak. Kena menahan sakit sbb uncomplete miscarriege (kantung tak keluar semua, ada yg pecah dan masih berterabur dlm rahim) kena masuk dlm bilik bedah, kena cucuk bius (efek smpai skrg sakit belakang). Walaupun kena bius, masih dpt rasa masa doktor tarik kantung tu melekat dkt rahim. Sakit yg teramat. Tolong tahan la kejap nafsu makan ye mommy, kesian baby 🫶🏻❤️