Hari ke-40 pantang

Boleh ke makan maggi hari ke-40 pantang..teringin since pregnant aritu lg

7 Balas

bby minum formula atau breastmilk? kalau formula,xd masalah . kalau breastmilk, kalau tringin,sikit jelaa buat rasa. sbb megi ni xd nutrisi yg sihat untuk bdn.

Boleh makan. Tapi jangan letak perencah banyak. Takut perut anak tak tahan. Asalkan sekali makan kalau repeat lagi wallahualam

boleh je.. try n error...mcm sy..sy x blh mkn sbb dh 2× sy mkn anak sy cirit..

Buat rasa-rasa cukuplah. Buat hilang kempunan 😁

Selagi tak ada alahan boleh je makan.

Boleh je jika tiada alahan

try le dlu