Sy dh 33minggu..niat dihati nak berenti makan maggi smpai habis pantang..tp teringin plak..ble ke?

8 Balas

saya pun dalam seminggu mesti nak 2-3 kali makan megi pedas giler tu ..suami selalu marah saya makan megi 😅 tapi kadang tak boleh tahan godaan nya tu,saya makan jugak la sorok sorok..dapat makan 3-4 suap saya stop dah ,sebab pedas sangat 😂😂 pastu nanti lain hari curi curi makan lagi ..

4y ago

ade cakap kalau slalu makan pedas nnt anak dapat bintik2 bila beranak

boleh je sis..sekali seminggu ke,takpun sekali 2 minggu.. nak minum ais pun boleh,time pregnant 9 bulan ni lah nak makan apa,makan lah..sbb nanti dah berpantang akan jadi lagi teringin ..tapi kena berpada2 lah makan nya 😊😊

suami sya haramkan terus maggi sejak mengandung . habis semua stock maggi dekat rumah di baginya dekat orang . kadang sja malas masak sebab nak guna alsan makan maggie tp dia saggup maskkan

4y ago

Kesiannya sis pujuk laki sis nk rasa je magi tu..laki saya buat je magi klau saya nk mkn😅

blh je..sy kdg2 teringin jgk tp 1-2 sudu je..buat hilang kempunan

boleh.. skadar hilangkan rasa teringin tu xda mslh kot..

sy pun mkn....2mgu skali...teringin boleh puan...

Boleh sis, tapi sikit je

Blh je tp berpada2 la..