Boleh ke mkn cuka??

Boleh ke makan cuka?? Teringin nk makan colek buah... Kebetulan ad buah pauh terus g ambik pinggan letak gula letak cuka n belacan...lpas mkn bru tringat pregnant...takut jugak nie

8 Balas

Saya pun tertanya .. tp haritu masak nasi ayam , buat sambal letak je cuka 😅 alhamdulillah ok je .. kalini teringin nak minum tebu sebab tgh ramai jual kan .. tp mak mertua marah2 cakap jgn minum .. padahal pregnant sebelum ni bedal aje air tebu 😅😅