Boleh ke kita kesan hamil 2-3 minggu

2 Balas

Sya test pakai clear blue tulis ' pregnant 1-2w ' kiraan dlm apps ni kalau ikut last period dh masuk 3w1d masa tu. Nak lebih accurate sis boleh try clear blue digital jugak sbb kat sana boleh detect anggaran brpa week dah.

2y ago

Kalau sya, cramp perut mmg ada. simptom dia sama mcm nak period tu. Tp sya tunggu dulu smpai lah late period. Sekarang 6days late period. Lagipun period sya regular. Weekend nak pergi scan & check kat klinik. Klau ikut apps ni dh masuk 4w1d. Setiap hari ada je cramp tp tak lama org cakap normal asalkan tak sakit sangat smpai bleeding tu perlu pergi klinik cepat2 takut apa2 jadi dlm tu.

kalau saya week 3 test naik 2 line. kalau sis betul nak confirm try lepas missed period. Kalau test samar pun jaga diri sis, jgn angkat berat dan jaga permkanan sis.