Fastfood

Boleh ke kandungan 6weeks makan Mcd? sy teringin sgt... spe pernah makan? org kata x elok

25 Balas

Sy tiap mgu mkn msa 1st trim. Sb lgsg xselera mkn lain. Smpi mcd pun sy muak msa tu.

makan je selagi awak ada selera nk makan,kalau yg langsung x mkn tu lgi bahaya

sy makan je..tp xlaa mkn burger.Mcd punya bubur and nugget je sy makan

Sy mkn je. Alhamdulillah setakat ni takda apa2. Tp jgn la selalu

Mkn je kalau nk mkn.. kalau tak pregnant pon xelok mkan selalu

Sy bru makan skli spnjg 1trimester ni .lepas gian je 😂

Klu 6w tu kndungan baru sgt lg..jgn mkn sgt fastfood ni..

sy mkn je. .cume sy x minum air gas. sy gnti dgn milo

Makan je selagi ada selera. Bukan hari2 kan. 😁

Saya makan semua y saya rasa saya nak makan 😂