minuman

Boleh ke kalau minum air gas ? Kandungan saya dah 33minggu6hari

12 Balas

klau boleh elakkan, tk bgus air gas tu, sy dlu prgnt time rye, sume hidang air gas, sy topup kn dgn air msk air gasnye😅.. tapi coka cola jgn mnum lnsung

4y ago

Bolh tapi jgn bnyak..

Kalau nak minum tambah air bagi rasa gas tu mcm sikit2 ja... n skali skala xpa... jgn bnyk kali... x elok sbb takut tajam

Kalau tak ada gdm boleh LA kalau nak minum. Tapi jangan minum banyak. Sekadar lepas rasa teringin tu boleh LA.

Gula tinggi sis. Klau tmbah air pun sama ja perginya. Kandungan gula tetap sama. Air jela bertambah. 😅

Kalau boleh elakkan, tapi kalau teringin sangat boleh rasa sedikit. Bukan segelas ya 😉

For me.. Bole je tp sikit je sis.. jgn lh plk kasi habis satu tin.. heheh

kalau baru 10weeks bole ke nk minum? sbb skrng teringin betul nak minum coke 😭😭

4y ago

Kita minum je awak. Hahahah! Pernah sampai satu botol besar sbb teringin sgt. Then esok bilas la blk air masak hehehe.

sy mnum je sikit jnji terasa hihihi tpi sbtl nya mmg x elok dimnum ..

Saya minum je klau dh teringin....jangan slalu jela

Rasa sesudu je. Janji Hilangkan mengidam.