harap rezeki tahun baru 2020

Boleh ke hamil selepas selesai haid? Saya abis haid 8/1/20 pada 10/1 sy bersama suami utk ikhtiar hamil, slps smggu sy rasa payudra sy sakit bengkak nak sentuh pon rsa nyeri. Kadag2 ada lah juga rasa krm bawah perut time nk Tdr malm. kencing boleh kata kerap.asid folid sy Dan suami slalu makn xmiss pon. Sbb nak Sgt baby, Dlu pernah hamil tnda sama macam saya rasa skrg. Tp 7week dh gugur. Harap bulan ni ada rezeki, ttc dah stahun lbih. ada x yg ada pnglaman mcm sy skrg?

2 Balas

sybsekarang pun alami benda sama mcam sis skrang ni..last period sy 25/12-30/12 1/1-2/1 sy ad bersama suami dan selang 4 5hari lepas tu sy rasa badan xselesa.. demam kerap sendawa, kentut,pedih ulu hti,cramp perut,badan rasa panas,cepat penat,sakit belkang, perut kembung.. due period lagi 6hari.. smoga ad rezeki kita kali ni ye🤩

4y ago

Inyaallh sis.semoga rezeki kita tahun.ni.

insyallah sis . saya doakan urusan sis utk baby dipermudahkan . amin