buku pink

boleh ke buka buka pink d kk tnpa surat nikah ? sya dh nikah , tapi surat nikah blum dpat keluar sbb mslah yg sdg melanda negeri skrg . nk buat mcm mna ea ?

19 Balas

hi sis just info ja sis dgn nurse ok juga tu mrk fhm.jg keadaan kini..me biarpun bkn muslim last time my sijil khawin lmbt sya info ja mslh sya diorang ok jg yg kk la juga..but after da buka buku jgn pula tggu lma sgt urus tu dokumen sbb sis nnti kna tnya ulang kli oleh nurse or doktor