...

Boleh ka bersama dgn suami?? Kndungan dah nk msuk 6bulan . Tpi rsa tkod nk bersma n sbb prnh gugur . Tk brani nk amik risiko ..

9 Balas

Boleh sis.lagi pun kandungan dah 6 bulan.tapi jangan ganas2 ya..bersama juga membantu untk bersalin nanti..time saya mengandung doktr memang akan sarankan untk bersama dgn suami bg percepatkan pembukaan faraj time bersalin nanti.

4y ago

Hee yaya baikk. Tpi still rsa tkod la .. Sbb pnh gugur skli ni ank first . 6bln pon still tkod .. N tdk nfsu nk brsma

Boleh je asal slow2. Kalau tkut x perlu bersama simple. Asal suami fhm sudah. Jgn pening2

Boleh ja sis.. Tp perhati jugak lepas bersama tu. Takut turun lendir darah ka ap ka..

4y ago

Yaa tu yg tkod sngt tu . Sbb pnh gugur .. N ni pulak bru ptma kali mngndung

Kena try and error sis. 6 bulan baby dah besar. Nak try jangan ganas2.

4y ago

🤗🤗

Boleh je tp jgn gns2.. Tp sy mmg xde nafsu lgsg.. Nsb suami faham😁

Pda sya bol3 je. Tpi jgn lh ganas2 plk😅

4y ago

Ya sis .. Tpi still rsa tkod kn sbb ank ptma .

Bole tp jgn ganas2

Bole aje

Boleh sis

4y ago

Kan ramai ckp boleh .. Tpi still tkod