Susu yang sesuai untuk ibu mengandung

Boleh ibu share kan susu yang baik untuk ibu mengandung?.. sekarang saya hanya minum susu HL dan farm fresh sahaja... takut untuk minum susu tepung sebab ramai kata ade kandungan gula dalam susu tepung..

15 Balas

saya dpt tahu pregnant saya beli susu tepung tapi tak boleh nak telan, asal minum je nak muntah. tpi saya ada terbaca suggestion momies lain utk try air HL so saya consider boleh minum...setiap badan berlainan...tapi saya boleh minum air HL sahaja