Salam nak tnya Sya dah 29 minggu 6hari Normal ke buang air besar smpi 10 kali,?

Boleh explain kan

11 Balas

Saya time preggy pernah macam awak. Pergi klinik, doc kata cirit-birit then dia bagi ubat yg khas untuk ibu mengandung. Lepastu baru lega sikit. Punca nya masa tu saya minum air kelapa🥲 time preggy mmg sensitif lebih, ada certain benda kita allergic time tu saja. Bila tak preggy elok pulak.

sy 18 weeks cirit birit da seminggu masuk ward 2 hari ckp normal tal effect baby siap drip 4 botol.. lmbat baik sbb hormon mgandung.. sy nak gila da mcmana nak ubat...

Apa2 pun banyakkan minum air taw sis . Saya pun sama , 3 kali berak2 . Janji jgn skip ubat , buah , air masak . Semoga kandungan awak sihat yaa aamiin

1y ago

Belum sis dlm pantaun dktor.. Masok ubat je hilang kan contraction

tak normal. pergi la dpt rawatan, takut dehydrated nanti kesan pada kandungan

kalau berak lebih dr 5x tu dh kira cirit birit

nurse kata klu lbh dri 3 kli kna pergi emergency sbb tkt nnt ada apa2

Jumpa doc for further checking.

xnormal...pergi jumpe doktor

xnormal. ke hosp

tak normal