Xdatang bulan selepas gugur..

Salam semua.. sya nak tnya, 25/10 yg lepas sya gugur..sepatut nya datang bulan balik bila ya?? Sya dah sebulan xdtang bulan.. seblom nie period sya normal..

2 Balas

Wasalam.. Sy pun ada pengalam gugur 4/10 yg lepas sy dtg period balik pd 29/10 selama seminggu jangkakan period awal 11 tp period awal.. 29/10 period selepas gugur... Tp sis ada org lepas gugur hormon tak stabil ada yg 2 or 3 bln baru dtg period balik bergantung pada hormon seseorg .. Tp ada yg sebulan period dah hamil.. Sis tggu lg sebulan mcm mana tgk dulu atau gi chek dokter ..

Kdg2 hormon gugur ni effect period kite. Mcm sy awal pulak dtg period drpd due datenye..but if dh lewat dlm 2 bulan tu try sis cek upt..mana tahu ade rezeki terus lekat lg ke..hehehe

5y ago

Ok tq sis