Nikmat hilg selera bru 2 bulan??

Boleh bila dpat berselera mkn nii..

6 Balas

Depends on mommy jg. Sy msuk 11w hritu dh kurg, bole dh mkn nasi tnpa muntah, x pilih selera . Skg 15w loya2 je masi ada, tp x muntah, loyaa tu dtg dlm 3 hri skali la mcm tu. 😁 lain mom lain tmpoh sickness nya, kna sboo

saya dah nak masuk 15 weeks dah tak muntah. tp masih belum ada selere. lagi lagi kalau nasi putih..tp alhamdulillah dah tak muntah.. kena banyak bersabar. makan je laa apa apa yang agak selere..

Sy first trimester mkn punya semangat, msk trimester sy dh slow kadang xnk mkn 😅 Xada pun rasa muntah tp xtau lah Tgk mknan semua mcm xnk mkn Tp sy paksa sbb xlew biar perut kosong

1y ago

Sma lah kita sis.. kadang minum air putih pun bolh muntah..

sya dh 3bln bru dpt mkn sis..sblum tu nk hidu bau nasi pn x suka apa lgi bau lauk...tpi kne paksa juga mkn skit2 guna ikan bilis je 😅

saya 13 minggu 5 hari dah. bila makan je muntah balik tapi muntah air jahlah.. berat badan pun tak nak naik dok 47kg .

saya masa mula2 pun macam awak, tunggu 4 bulan nanti selera makan ada balik