tunjuk ajar...

Boleh bgthu tk first² mommy dpt tahu hamil?ada rasa kejang² atau yg lain ke?

7 Balas

Boleh check sini, kot ada tanda.. https://my.theasianparent.com/anda-mempunyai-tanda-tanda-ini-anda-mungkin-hamil/web-view?utm_source=search&utm_medium=app Sy plak puting rasa geli2 gitu, x selesa lgsg 😂

Period delay tapi biase x penat sampai xblh bercakapsampai pucat letih bdn shaking, period bru delay 5d mse tu, lps tu yg jelas ttbe saya lama x sht x baik2

Sy dlu mula2 demam bturut2 dgn suami.. lpstu suhu bdan rasa panas.. breast bdenyut2, perut cramp, x suka bau peti ais. Bila cek upt positif

Rasa cramp, pening kepala, delay period 14 hari confirm kene check upt dan malas nk buat kerja sbb rasa nk baring jer slaluu..

5y ago

Tunggu beberapa hari lagi sis.. Sbb dulu sy pom tak berani sbb yg first tu sy gugur kantung kosong.. Takut simpan harapan tinggi sngt utk yg pregnant kli ke2.. Pastu sy guna yg digital lebih accurate.. Alhamdulillah skrg dh 17week😘 dpt tahu aritu check digital dh 5week hihi

Period delay, asyik craving itu ini, mood swing, breast sakit

rasa cramp and period delay 4hari check terus naik line

Period lewat sebulan, mood swing..xfikir pn pregnant