tunjuk ajar

boleh ke sesiap share kat saya ciri ciri awal pregg 😁 ... doakan saya boleh hamil ya .. harini masuk 9 hari dah delay .. tk pernah2 nak delay

5 Balas

Every pregnancy tak sama. Sy period tak regular. So tak tau pun tgh pregnant. Tapi mcm sy awal2, hidung kerap berdarah, ada ulser bwah lidah which is ssh sgt nak ada ulser. demam, tak boleh minum nescafe, tiba2 okay je. Dari tak makan pedas jadi kuat makan pedas. Berat turun, selalu rsa penat and mngantok. Nak tdo je keja. Tu awal2 la. Lps dari tu baru tau rupanya tgh pregnant.

bergantung awk. kdg simptomnya lebih kurang mcm nk period. cramp perut, pening kepala n sakit pd breast. nk lgi yakin blh cek upt je

insyaallah mne thu awk dah ade kan

amin doa kan sya juga hamil

depends..tkot hormon je