air masak

Boleh bg tips mcm mane nak bg baby 6 bulan minum air masak.pas mkn baby susah nak minum air.skrg dh berak sembelit.najis dia jdk warna kuning jernih.mohon bantuan smua

2 Balas

bg guna sudu selang2 wktu mkn. Lps habis mkn lg. Lps habis mkn selalunya sy terus bg baby teguk dr cawan. Tp kena control cawan tu. Ataupn sy bg dlm botol. Kena cuba la cara cmne baby ok. Boleh jgk sipping cup kalau baby dh pandai sedut straw.

Baby mnyusu badan tak.. Kalau die mnyusu badan bg je kerap.. Kalau tak.. Bg die gune sudu plastik atau botol susu