Baby tak boleh buang air besar.

Hi mommies. Anak i umur 6 bulan lebih. Edd age 5 bulan lebih. I bg dia makan. Tp dia susah nak berak lps makan. Mcm mana i nak buat eh? Dia tak suka minum air masak. Puas i tukar2 cawan, pakai sudu. Dia akn ketap bibir siap geleng2. Bg buah pun susah sgt nak makan. I kesian tgk dia susah buang air besar. Hari tu i bawak ke klinik doctor bg ubat dkt punggung utk berak. Baru dia berak. Risau lah 😔

2 Balas

sis bg bb mkn bubur ape..bubur bb mkn ok je kan..blh letak sayur2 ijau.. pakchoy..broccoli..bayam.buah sis bg buah ape

4w ago

Kalau bg makan brocolli dgn bubur okay je berak. Tp bila tukar food lain. Mesti taknak berak dah. So bila dia tak berak tu saya tak tahu nak buat apaaa

bg makan apa?

4w ago

Bg susu ap. Before start makan berak dia mcm mana