ibu dah siap ke ? barang - barang keperluan baby ? Saya baru 50% 🤭

15 Balas

due febuary 2021😁 beli tak banyak pun hanya beli barang keperluan untuk hospital ja..selebih nya banyak barang kakak abg yg dulu masih bole guna..

Saya belum beli ape2 lagi... Ingat nak beli bulan 1 2021, hihihi.... Keperluan ibu dh, baby je belum lagi... 😂

Belum lg... sbb masih awl... plan bln dpn 7 bulan bru nk start beli... Semua brg dah listkan...

due aug 21, lmbt lg. hehe. tp x byk nk dibeli sb brg ank 1st byk y elok2 boleh pakai..hehe

rasa mcm dh byk tp stil mbeli online lg..brg2 mama je belum lg..another 1week to 7mnths...

blom beli ap³ lagi heheh, tunggu kndungan 7bulan baru beli sikit².due 14/4/2021

3y ago

same la due kte...

Baru minggu ni nak pi beli, kandungan baru masuk 30 weeks 🤗

baby awal februari..85% siap..innshaAllah tgl nk packing2 je

due bln 5, skrg bru bli skit je...lain2 tu tgu 7bln kot

blm beli apa2 lg...kandungan da nak masuk 7bln daa..