Barang Keperluan Ibu ke Hospital✔️

Adakah ada ibu-ibu yang sebelum mengesahkan kehamilan sudah memikirkan tentang barang keperluan ibu ke hospital?🏥 Atau ada yang sedang menunggu hari memikirkan keperluan barang sebelum berangkat ke hospital?👉👈 Jom semak senarai di bawah ini sama-sama! Jika ada barang lain mengikut pengalaman mommies yang min tak senaraikan, boleh share di ruangan komen ya😘

Barang Keperluan Ibu ke Hospital✔️
3 Balas

Pinned utk next pregnancy InshaAllah ♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Good info ☺️👍🏻👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

.