Pendapat doc

Boleh bagi pendapat berapa bulan nih

Pendapat doc
2 Balas

23oct saya scan sama cm sis punya 6w1d, tapi kalau ikut tarikh period 7w2d, saya scan melalui camera bawah, npk janin dan ad sedikit bunyi jantung baby, tp masih lemah. sebab kecik lagi. scan biasa doc susah nak npk masa tu.doakan saya semoga dipermudahkan sehingga bersalin.

3y ago

amin semoga dipermudahkan ye 🤲

Sebab baru nampak kantung je, isi dan jantung pun tkde lagi so ikut apa yg doktor tulis tu. 6 minggu 1 hari. Baru sebulan lebih.

3y ago

Normal. Bg masa 2 minggu utk repeat scan semula