Vaksin Rotavirus

Boleh Atau Tidak.. Anak Berumur 1 Tahun Ke Atas Mengambil Vaksin Rotavirus? Bnyak Yg Saya Search Msti Ambil Sebelum Umur 8 Bulan..

2 Balas

Bawah 6 bulan sis. Tp ada sy baca bawah 8 bulan. Depends pada jenis vaksin. Rotavirus ada 2 jenis. Rotateq and rotarix. Kena check dgn klinik. Anak sy ambil rotarix kena amek 2 dos. Complete before 6m

Tanya doc

4y ago

Kot2 ada doc dlm ni jugak.😊. Orite.. Mmg after this mahu ke klinik.. Minta advice doktor...