jagung

Bole x makan bubur jagung masa awal pregnant?

20 Balas

Sy dulu awal2 pregnant suke sgt mkn jagung..tiap kali pegi pasar mesti beli jagung..bubur jagung pun sy mkn..so far Alhamdulillah xde pape..skrg sy dah nak masuk 39weeks..doakn sy besalin esok😅

Boleh saja sis! Dalam app theAsianparent sekarang boleh check makanan apa yg boleh dimakan ketika hamil. Sis boleh semak dkt Food & Nutrition sebelah kiri ini. Semoga berguna :)

Boleh je sis. Saya memula pregnant asyik nak makan jagung cup tu je 😋

Sy makan je. Mak suka masak bubur jagung. Sedap ngat

Saya baru makan semalam. Ok je x ade mslh pape 😊

Boleh sis.. tp jgn ler bnyk2 tkt kencing manis hehe

Knp.. Xbole mkn jagung klau preggy eh

Yg tahu bubur jagung ni sejuk ja 🤔

Sdapnya bubur jagung.. huhu 🤗🤗

Boleh..sy pasar malam je 2 btg beli