Assalamualaikum ....sy nak tanya boleh tak letak minyak masak jagung dalam bubur baby??

4 Balas

waalaikumsalam, guna minyak sawit lagi sesuai sebab stabil pada suhu tinggi. lg bagus dari minyak masak jagung sebab yg ni sensitif pada haba.

boleh start tumis makanan anak 10 bulan ke atas. tumis means kena guna minyak lah. guna evoo.

boleh je . lagipun titis sblm baby makan je kan? bukan utk masak

waalaikumussalam mommy...minyak 9/10bulan keatas 🤗