Nak tukar susu

Bole suggest x susu apa yg ok sbb anak xbole minum susu yang ingredients yg ada soya atau kacang apa2.. Sbb bila minum susu macam tu kulit anak akma jadi merah merah..anak ada ekzema skrg minum susu nan lf dah ok tapi najis anak jadi keras.. Sampai merah buntut2..kesian plk.. Nak bagi susu pelik2 anak tak bole ikot dan minum susu

1 Balas

hi.. mungkin blh try pm dietitian faizah sobri.. sy pernah bljr dlu dgn dia pasal baby ade mslh fm.. blh tye dia.. cari fb dia dietitian fizah sobri