Kuning Baby

Bole sesape yg petua yg munasabah x utk kuning baby...arini ari ke7...kuning 290..smlm 235..byk gile naik..doc kate 308 terus kena warded hosp..petua pelisssssss....

33 Balas

terai beli ni sis .

5y ago

Anak saya makin tinggi kuning pakai ni.huhuhu

Makan anggur hitam...in sha Allah..kuning hilang...air anggur hitam campur dngan susu..kalu susu badan ibu nya yg mkn..lps tu ambik air anggur sedikit...bagi bayi minum..sikit je..titik2x

5y ago

Anak aku aku kasi minum seminggu jak kuning mengurang...180 tnggl 70

petua org tua ni x tentu..sy dulu org petua bgi baby mandi daun inai bagi kuning turun..skali je bgi mandi terus kena thn wad..😅😅

5y ago

Huhu...yg kena tahan wad tu klau bole xmo....