Nak tnya,ada ke yg bwk HP dlm blik bsalin.

Bole ke,tak bole.

6 Balas

Saya bawak. Letak tepi bantal. Kalau ada pape call je husb. Handbag pun bawak tp misi letak tepi pastu setel semua urusan bersalin misi bagi suami suruh bawak balik sbb risau hilang kalau masuk wad.

2y ago

tadi saya bwk je msuk wad,lepas tu letak tepi katil je,x bole pgng HP,kata misi,tpi lepas bersalin dah bole

Mcm sye mse nk bersalin sye bwa fon....bila nk tolak bilik bedah sye minta nurse kt dlm tu tlg jagakn....sbb sye emergency czer jdi time tu mmg dh kelam kabut sgt....

Alhamdulillah sy dah selamat melahirkan bby boy,pukul 3.19pm td..sy bwk HP jgk,bole bawak..senang nk hubungi suami sbb x bole msuk kn.

sy bsalin kt HUSM,kubang kerian. boleh je bawak hp. untuk call suami suruh masuk labour room.

2y ago

sy pun bawak HP td.. Alhamdulillah selamat bersalin dan 3.19pm td.

klau sy...sy x bawa takut hilang ke apa..jd sy bg suami pegang..

2y ago

hah ya.. bg suami je pegang.. sbb klau x silap sy apa² jd pd barang kita yg hilang pihak hospital x bertanggungjawab

saya bawak letk tepi bantal