soalan saya

bole ke 11Weeks na gunting rambut n na buat rebonding..ubat dia ade kesan kat baby ke

3 Balas

Sy as a hairstylish , rebonding / relaxing kalau boleh elakkan sis . Ubat dia tak elok . Bau chemical kuat . Gunting rambut takda masalah . Treatment pun takda masalah sis sbb dia rawatan . Produk yg unsurkan chemicals elakkan 😊

Rebonding tak boleh sis . Ada formaldehyde boleh kacau tumbesaran baby dan menyebabkan keguguran

Gunting boleh, rebornding/treatment xboleh.