Help kita 😭

Assalammualaikum hai semua .. na tanya kita na buat detail scan 18w tapi kk na buat scan 20week nnti .. bole buat dua -dua or kne pilih salah satu yee ? pening laaa .. kk tak jelas sgt scan nye ... doc pun garang tkt na tnye bnyk 😂... #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

boleh je kalau awak nak buat dua dua.. lagi bagos kalau buat detail scan kat luar sebab boleh tahu dgn jelas lagi 😊

2y ago

sama sama.. semoga dipermudahkan segala urusan awak dgn babyy ♥️