Rebonding rambut

Hai , sye nak tanya bole ke kalau kita nak rebonding rambut mse pregnt... Sye baru 16w . Sye nak tahu bole atau tak ? Dan ia kesan baik atau buruk ? .. terima sudi jwab #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Haritu sy ada tanya sorg akak ni dia buat saloon. Dia kata rebond boleh, kerinting tak boleh. Sbb bahan2 zaman dulu tak selamat, skrg dah bnyk formulasi baru yg lebih selamat. Kalau nk selamat tangguh dulu. Atau tanya org saloon tu dulu pakai bahan apa.

7mo ago

Kalau saya ikut kata doktor. Sebab ada orang saloon yang mereka pun tak tahu sebenarnya.

tak boleh.

7mo ago

setuju. be safe than sorry.