Condom

Blh x pkai condom sbgai cara cegah hamil lps hbs pantang? Mujarab x to avoid pregnant?

2 Balas

Kalau suami pun setuju ok la sis..jgn kondom bocor je la..kondom amik free je kat kk msa jmpa nurse utk merancang.

4y ago

Kat tpt saya kna byr rm1 utk pertama kali..tp byr je la..nurse pun xde nk byk cakap

bile je sis sbb sy dlu amalkan 4tahun pkai bju hujan ni hehe🤭 sbb taknak amik pil & injection

5y ago

Aah tu la. Ingat nak avoid amik pil. Waaa 4 thn eh.. So x de teraccident langsung lah eh selama pkai condom tu