pakai condom tapi mengandung

Mommies. Ada tak mommies yg pernah jdi mcm ni? Dah pakai condom tapi tiba3 prgnant ?

6 Balas

It depends ..sy dari ank 1 hingga ke 4 mmg hubby akn pki condom je..so far selamat. Ms awal bersama dia blm pki sb nk bg both of us pleasure tp ms dh nk shoot tu cpt2 pki. Alhamdullah tu our tradisi kami

Kondom x selamat sgt sis lagi2 yg jenih sarung hujung2..sbb awal2 kepala dah ade air mani kuar n time tue pun mgkin dah ade yg berenang masuk..member pakai kondom elok jaa pregnant

yg pnting jgn koyak je.jenama durex je yg sy rs paling bgus n safe.penah sekali kami beli brand lain senang sgt koyak..naseb xde apa2.

Sy pkai iucd tp preg.. hahaha.. x pnah try condom ag.. sbb alergi latex.. huhuhu

5y ago

Jdi gtl2 n ruam kt situ.. huhuhu.. x snggup nk mnahan kegataln itu.. 😅😅

Kne pastikan kondom tu tak koyak sis,, n pakai dgn betul.

condom x selamat sgt sis.. 😅

5y ago

Ouhh cmtu. Sis skrg dh ada brp org anak?