ubat selsema

Blh x? Ibu mengandung mkn ubat selsema

ubat selsema
3 Balas

if dah jmpa doc and ubat tu doc sndiri yg bagi so x ada masalah .. tapi if sis was2 better jgn makan .. sya selsema doc x brani bagi apa2 ubat selain panadol 500mg tu je .. seminggu dah selsema skrng x da dah .. hilang sndiri sbb sya slalu buang2 hingus kalau ada and byk mnum air suam tu je .. susah bernafas mmg guna minyak vick je buh dkt hdung

boleh ke makan ubat batuk dan selsema... dah jumpa doktor kata ubat yang dieowg bagi dlaam kawalan... tidak apa2 pada kandungan... saya baru 7 mggu kndungan...sy dmm... sblm ni mkn panadol ni g klnik lgi die bg ubat selsema allersin-f dan ubat batuk cair....boleh ke makan.. takut larhh...

Takda tanya doctor ke ubat ni safe during pregnancy or not?

4y ago

Dh ckp kt ia sy pregnent ia bg je ubat tu