Mommy newbies

Blh suggest apa perlu buat baru tahu pregnant, semalam test dh 3 weeks. Nervous lah hehe

Mommy newbies
11 Balas

start consume folic acid klau blom consume lgi..g klinik swasta scan dlu..or tggu 1-2 mggu boleh nmpk kantung&jantung baby dah..lpstu boleh call KK berdekatan utk booking appointment buku pink..take care awk semoga dipermudahkan

2y ago

alhamdulillah tq awak, sebak pulak baca😢🥰

Tunggu dalam 8 minggu baru pergi scan. Kadang awal sangat nanti dia nampak kantung je. Kalau dah confirm pregnant, call kk terdekat utk appointment buku pink

2y ago

yee tadi pergi test doctor tak nampak apa2 , nampak kantung jee 😂 kita taktau, igt blh terus scan 😂😂

Saya test dekat clearblue pun 3 tapi bila gi scan doktor haha doktor kata dah nak masuk 13weeks 😍 syukur alhamdulillah. Folic acid jangan miss yee sis.

2y ago

alhamdulillah, tq tau sis.. folic acid sy baru start consume skrg takpa ke ? lambat start consume

Tahniah sis 🥳 nnti dlm smggu dua lg pegi scan confirm kt klinik swasta dlu klau nk mudah, klau dh sah smua boleh call kk trdekat utk buka buku pink 😍

tahniah mommy to be.. start ambil folic acid dr skrg. n jgn pernah miss tau.. tahniah lg skali..🥰🥰🥰

Boleh terus call nearest kk utk book appointment n consume folic acid ye sis.😉Congratulations 🎊

2y ago

okayy folic acid tak ambil lg, thankyou sgt2 🥰

Alhamdulillah ❤️ jaga diri baik2 ya jgn lupa ambil folic acid

tahniah..biasa 3+ tu menunjukkan dah 5 weeks ke atas

2y ago

doc ada bgtau ke dah brapa weeks..saya pun mula mula nampak kantung juga..tlis 3+ juga kat clear blue..ni da masuk 8 weeks alhamdulillah dah nampak baby ngan dah heartbeat

Alhamdulillah tahniah sis. :))

Tahniah mommy to be 😘