pengalaman mnggunakan minyak yuyi

blh kongsi xpengalaman guna minyak yuyi sy baru try mnyak yuyi msa bby sya 9bulan… stgh org ckp mnyk yuyi pnas sgt…tp sy try dkt ank sy 5titik sapu dkt perut pn dia ok jaa😂😂 xnangis panas n xde naik merah2… dlu msa try dkt anak kakak dia jadi panas merah perut2 tp dkt ank sy lain plk sbb tu try bg lmbat

1 Balas

Baby sy yg 2nd ni pun sama bila sapu kt perut akn jd merah2. So tukar pd minyak telon. Mild sikit. ada lg yg minyak telon mestika tu pun ok juga. klu d sabah kmi guna minyak kayu putih.